Alege să îți faci un abonament lunar în valoare de minim 85 lei și vei beneficia de 10% discount la fiecare comandă pe care o vei plasa pe site-ul herbaris.ro, pe email vanzari@herbaris.ro sau telefon 0732.368.214

Condiții de acordare a discountului:

 • Plasează în fiecare lună o comandă de minim 85 lei
 • Discountul de 10% se aplică inclusiv la „Pachet săpunuri naturale 5+1 Gratuit”
 • Dacă atingi pragul de 150 lei, dupa aplicarea discountului poți beneficia de transport gratuit al produselor, oriunde în Romania.
 • Poti plasa mai multe comenzi într-o lună și vei beneficia de același discount de 10% pentru fiecare comandă
 • Indiferent de cantitatea comandată într-o lună, dacă în luna urmatoare nu plasezi comanda minimă de 85 lei, vei pierde discountul de 10%
 • Pe durata unui an poti suspenda timp de 1 lună abonamentul, o singură dată.
 • Discountul de 10% se aplică la orice produs de pe site, dar nu se poate cumula cu alte promoții. De exemplu, dacă luna aceasta avem promoție cu 20% reducere la parfumul solid, iar tu vrei sa îți cumperi 3 săpunuri, 1 parfum solid si 1 șampon natural cu propolis, vei beneficia de discount 20% la parfum, iar la săpunuri și șampon vei beneficia de discount 10% conform abonamentului. 
 • Pentru a beneficia de discount este important să introduci codul promoțional pe site, sau să îl menționezi în email sau telefonic.

Cum îți faci abonamentul?

 1. Ne trimiți un email cu datele tale de contact în care specifici că dorești să îți faci abonamentul. Sau ne poți suna la telefon 0732.368.214 – Daniela Badea
 2. Vei primi un email de confirmare a abonamentului, alături de un cod de reducere. Dacă dorești, poți specifica sa îți trimitem și cardul fizic cu codul de reducere, împreună cu prima comandă.
 3. De fiecare dată când plasezi o comandă pe site-ul nostru trebuie să introduci codul pe care l-ai primit in câmpul „Cod promoțional” înainte de finalizarea comenzii.
 4. Dacă ai uitat să introduci codul promoțional și ai finalizat comanda, te rog să menționezi acest lucru în momentul în care vei fi contactat/ă pentru validarea comenzii.
 5. Poți menționa la înfiintarea abonamentului că dorești doar anumite produse să îți fie livrate în fiecare lună la o anumită dată, sau poți plasa tu comanda de fiecare dată pe site-ul nostru herbaris.ro
 6. Poți face plata online în momentul lansării comenzii, sau poți face plata ramburs, curierului ce îți livrează comanda, cum îți este mai comod.

 

IMPORTANT! Codul promoțional nu este transmisibil!