Alegeti detergenti bio pentru o viata sanatoasa!

alegeti-detergenti-bio-pentru-o-viata-sanatoasa

O viața sănătoasă nu se mai traduce doar prin alimentație sănătoasă și mișcare treizeci de minute pe zi. O viață sănătoasă include produsele pe care le consumăm, de la alimente, băuturi, până la produsele de uz caznic, detergenții. Detergenții pe care obișnuim să-i folosim de zi cu zi pentru păstrarea curățeniei în mediul nostru sunt factori care duc la îmbolnăvirea mediului înconjurător și chiar a propriei persoane. Alternativa este alegerea unor  detergenți bio!

 Alege detergenți prietenoși cu mediul tău!

Principalul motiv pentru care ar trebui să luăm în calcul folosirea unor detergenți bio este compoziția lor. Detergenții naturali conțin enzime de curățare și ingrediente active naturale, extrase din plante, fără nicio substanță toxică sau sintetică, cu putere mare de curățare. Ingredientele acestora se dizolvă ușor în apă fără să rămână urme de reziduuri, astfel că detergenții bio sunt 100% biodegradabili, contribuind la un mediu sănătos și nepoluat și la protejarea florei active.

Detergenții bio sunt blânzi cu pielea sensibilă și previn posibilele iritații deoarece nu conțin fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranți sau parfum sintetic.

Gama Herbaris de detergenți bio pentru orice colț al casei!

Curățarea rufelor, a pardoselii, a vaselor, igienizarea băilor sau bucătăriilor, pentru toate ai câte un produs rezervat din gama de produse pentru casă de la Herbaris. Detergentul bio pentru rufe albe sau colorate cu diferite arome de lavandă, de eucalipt, conține numai ingrediente naturale, este concentrat și este delicat cu pielea mâinilor în cazul unei spălări manuale și lasă un parfum deosebit și natural în textura hainelor tale. Pentru zonele ce necesită igienizare sau degresare poți opta pentru detergent bio cu sistem de pulverizare, fiind nontoxic în contact cu mâinile tale. Detergentul lichid bio pentru spălarea vaselor cu efect antibacterian este prietenos cu mediul și cu pielea ta, este concentrat și lasă un miros plăcut.
Cu efecte pozitive demonstrate pentru protejarea sănătății și a naturii, recomandăm cu încredere folosirea acestor detergenți bio Herbaris în fiecare casă.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.