Produse naturale - Pentru păr

Produse naturale pentru păr

Structura de bază a șampoanelor este simplă, elegantă şi eficientă care satisface necesitățile tuturor femeilor de a-şi întreține frumusețea părului. Șamponul se face tot cu o baza de săpun din unturi si uleiuri naturale saponificate cu leșie vegetala și sare de mare, având ca adaosuri nutritive diferite uleiuri, tincturi şi extracte naturale în funcție de felul părului pe care dorim să-l spălăm.

Ingredientul cheie într-un produs cosmetic este apa. De aceea, am căutat cea mai pură apa pentru a o alătura ingredientelor noastre, oferindu-vă astfel un produs cu reale beneficii pentru păr.
Apa Aur’a este cea mai bună apă naturală din Romania – recunoscută și premiată cu cea mai importanta distincţie în domeniu – Superior Taste Award 2016 cu trei stele, la Bruxelles, din cadrul Institutului Internaţional de Gust şi Calitate.

Cu o compoziție de unturi (shea si cocos) şi uleiuri (de floarea soarelui, măsline, ricin, jojoba, sămbure de struguri) naturale, saponificate cu leșie din vegetală și sare de mare având și componente active ce il face special atât pentru părul gras cât și cel uscat, deteriorat. Beneficiile propolisului sunt atât antimicotice cât și de conservare a produsului. Ansamblul este închegat printr-un adaos de uleiuri esențiale chemate în ajutor pentru a-l desăvârși.

Afișez toate cele 8 rezultate