Iată-ne ajunși în luna Martie, luna ce sărbătorește venirea primăverii și, în același timp și simbolul purității și delicatatii, femeia. Arată-i că o iubești și oferă-i o parte din natură, dăruindu-i cosmetice naturale de la Herbaris.

Cadouri sub formă de cosmetice naturale

Îndrăznește să cunoști miresemele îmbătătoare ale acestor cosmetice naturale împachetate într-o cutie special ambalată pentru domnița sufletului tău. Aceasta conține un săpun natural, conceput cu multă dragoste și o varietate de uleiuri naturale, ceaiuri proaspete și multe alte ingrediente magice. Următoarea componentă ce alcătuiește Cutia Domniței este parfumul solid natural. Odată aplicat, acesta se contopește cu corpul tău și devine o parte integrantă din tine. Următoarea oprire o facem la balsamul de buze Herbaris. O singură aplicare va reda buzelor tale ceea ce le aparține: strălucire și fermitate. Cosmeticele naturale nu ar putea fi complete fără existența untului de Shea, ce poate fi folosit într-o multitudine de aspecte.

O casetă cadou

Un altfel de cadou pe care i-l poți face este Caseta cadou pentru ea. Ai libertatea de a alege săpunul care o caracterizează cel mai bine, dintr-o varietate de tipuri și ingrediente. Indiferent de alegere, sigur o vei da pe spate. Cea de-a două surpiza din casetă este parfumul solid natural, disponibil în trei variante. Ușor de purtat și mereu la îndemână, acest parfum îi va oferi încrederea de care are nevoie. Un cadou perfect, de zi cu zi, alcătuit din cosmetice naturale de primă clasă.

Herbaris îți pune la dispoziție o gamă variată de cosmtice naturale, alături de seturi special concepute pentru persoanele dragi ție. Combină-le așa cum vrei sau alege pachete standard și conturează-le personalitatea femeilor din viața ta. Alege cosmetice naturale! Alege Herbaris!

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.