Cosmetice naturale pentru o primăvară frumoasă

cosmetice-naturale

Iată-ne ajunși în luna Martie, luna ce sărbătorește venirea primăverii și, în același timp, și simbolul purității și delicateții, femeia. Arată-i că o iubești și oferă-i o parte din natură, dăruindu-i cosmetice naturale de la Herbaris.

Cosmetice naturale într-o cutie a domniței

Îndrăznește să cunoști miresemele îmbătătoare ale acestor cosmetice naturale împachetate într-o cutie special ambalată pentru domnița sufletului tău. Aceasta conține un săpun natural, conceput cu multă dragoste și o varietate de uleiuri naturale, ceaiuri proaspete și multe alte ingrediente magice. Următoarea componentă ce alcătuiește Cutia Domniței este parfumul solid natural. Odată aplicat, aceasta se contopește cu corpul tău și devine o parte integrantă din tine. Următoarea oprire o facem la balsamul de buze Herbaris. O singură aplicare va reda buzelor tale ceea ce le aparține: strălucire și fermitate. Cosmeticele naturale nu ar putea fi complete fără existența untului de Shea, ce poate fi folosit într-o multitudine de aspecte.

Cosmetice naturale într-o casetă pentru ea

Un altfel de cadou pe care i-l poți face este Caseta cadou pentru ea. Ai libertatea de a alege săpunul care o caracterizează cel mai bine, dintr-o varietate de tipuri și ingrediente. Indiferent de alegere, sigur o vei da pe spate. Cea de-a două surpriză din casetă este parfumul solid natural, disponibil în trei variante. Ușor de purtat și mereu la îndemână, acest parfum îi va oferi încrederea de care are nevoie. Un cadou perfect, de zi cu zi, alcătuit din cosmetice naturale de prima clasă.

Herbaris îți pune la dispoziție o gamă variată de cosmetice naturale, alături de seturi special concepute pentru persoanele dragi ție. Combină-le așa cum vrei sau alege pachete standard și conturează-le personalitatea.

Alege cosmetice naturale!

Alege Herbaris!

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.