„Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nicio zi din viaţa ta!” (Confucius)

1 Decembrie 2011 – restaurant Mandala – am cunoscut-o pe doamna Tea Grosu, creatoarea produselor Herbaris.

Când am început colaborarea cu Herbaris, am început strict din punct de vedere financiar, gândindu-mă doar la rezultatul măsurabil al zilei sau lunii respective. Dar am ajuns sa ma îndrăgostesc! M-am îndrăgostit de produsele ce le prezentam, iremediabil! Aici, totul era altfel, aveam libertate de exprimare, iar ceea ce spuneam era ascultat și analizat. Am primit libertatea de a crea și pur și simplu asta am făcut. Iar rezultatele... au apărut încă de la început. M-am simțit apreciată, lucru de care fiecare dintre noi avem nevoie, și am simțit recunoștința oamenilor în momentul în care veneau și spuneau „În sfârșit am găsit soluția pentru problema mea! Mulțumesc!” Făceam totul cu atâta plăcere, încât eram tot timpul relaxata și cu chef de munca..

Era un mod de a lucra cu care nu mai avusesem contact până atunci. Dintotdeauna am lucrat în vânzări, însă până în acel moment am avut ca și produse în portofoliu de la hăinuțe pentru copii, aparate foto, birotică și până la materiale pentru construcții, produse la care nu primeam un feedback direct al utilizatorului. Acum aveam ocazia să lucrez cu adevărat cu nevoile omului și să primesc un răspuns în timp real, la cald, plus emoțiile utilizatorului. Faptul că știu exact cu ce lucrez, că știu fiecare ingredient ce intră în compoziția produselor, că pot avea încredere totală în ceea ce recomand, îmi oferă posibilitatea de a mă simți confortabil în pielea mea atunci când îmi desfășor activitatea, de a fi cu adevărat eu, și de a merge la serviciu cu plăcere.Îmi place încrederea pe care o am în oamenii cu care lucrez, îmi place ca ne putem baza unul pe celălalt ori de câte ori este cazul. Aici pot fi eu, liberă, fără mască, fără teamă. Îmi place că îmi văd și îmi simt aportul în tot ceea ce se întâmplă, îmi place că îmi pot susține punctul de vedere liber. ÎMI PLACE CĂ LUCREZ CU OAMENI și nu cu scripturi/reguli/computere.

Cei ce mă cunosc, știu deja că în 2015 am plecat de la Herbaris către o companie mai mare, pe o funcție pe care mi-am dorit-o cu mult timp în urmă. De ce am plecat? Am zis eu că o companie mare îți oferă posibilitatea de avansare, că ai altă vizibilitate, posibilități de dezvoltare mai rapide, că aici viața e roz și nimic nu îți stă în cale...

De ce m-am întors? Pentru că am învățat ce aveam de învățat și m-am întors ACASĂ.

Aici mă simt acasă, construind încet, dar cu baze solide, alături de familia Grosu, o companie bazata pe principiile în care noi credem, transparență, încredere, implicare 100%, oferind valoare clienților noștrii prin produsele pe care le creăm, din dorința de mai bine.

Bine ai venit în lumea Herbaris!

Daniela Badea