Motive pentru care trebuie să folosești produse bio

produse bio

De-a lungul timpului, tot mai mulți oameni au început să cumpere produse bio. Poate că acestea sunt mai scumpe, poate că sunt mai puțin cunoscute, însă fiind făcute din ingrediente 100% naturale, merită fiecare bănuț. Acestea aduc nenumărate beneficii. Iată care sunt acestea:

De ce produse bio?

  • Ei bine, cum le spune și numele, acestea sunt 100% naturale. Vorbim despre uleiuri esențiale, uleiuri naturale, conservanți naturali și multe alte ingrediente, care prin combinare rezultă în săpunuri, detergenți etc. Bucură-te de prospețimea produselor cosmetice fără nicio restricție. Vei vedea îmbunătățiri considerabile.
  • Nu conțin produse chimice care să îți atace pielea. Indiferent că este vorba despre detergenți sau despre uleiuri de corp, în timp, toate au efecte negative asupra corpului nostru.
  • Prin folosire de produse bio, riscăm să dezvoltăm diverse reacții alergice, dermatite sau alte tipuri de afecțiuni.
  • Raportul calitate preț este mult mai bun în cazul produselor bio. În general, acestea sunt aproximativ duble că preț, dar calitatea ingredientelor este net superioară. Prețul variază și în funcție de numele companiei de la care provine, în funcție de notorietatea acesteia pe piață.
  • Produsele bio conferă o viață mai bună atât pentru persoanele adulte, cât și pentru nou născuți și copii mici.

În raport cu produsele comercializate de majoritatea lanțurilor mari de cosmetice și produse non alimentare, produsele bio sunt de cele mai multe ori puțin mai costisitoare. Pune binele tău și al celor din jur și transformă-ți viață. Herbaris îți pune la dispoziție o gamă variată de produse bio, de la cosmetice și până la detergenți de rufe și de casă. Alege să iubești natură prin Herbaris.

 

 

 

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.