bio

Fiind un subiect constant dezbătut și cu o mulțime de păreri referitoare la care este cea mai bună alternativă a noastră, am decis să subliniem câteva aspecte concludente. Ideea de bio nu mai reprezintă un simplu concept, fiind azi un stil de viață. Ai nevoie de motive pentru a putea trece baricada sau pur și simplu vrei să faci o trecere treptată? Iată câteva sfaturi ce te-ar putea ajuta!

Trecere treptată către lumea bio

În general, nicio schimbare majoră pe care o faci asupra organismului tău nu trebuie să fie bruscă. Alege ceea ce vrei să schimbi sau să îmbunătățești la viața ta, iar, după aceea, renunță treptat la chimicale. Ulterior, înlocuiește-le cu produse naturale. Să luăm drept exemplu un șampon de păr. Inițial, poți începe prin micșorarea cantității pe care o folosești la o spălare, apoi la numărul de șamponări, iar apoi poți trece la o variantă bio.

De ce bio?

Această întrebare are o varietate de răspunsuri, unul mai bun ca celălalt. În primul rând, produsele ce conțin chimicale sunt extrem de nocive și, în timp, pot duce la afecțiuni grave. În al doilea rând, alegând să cumpărăm produse bio, alegem natura în detrimentul unor produse procesate, ce își mențin lungă perioadă de utilizare prin conservanți artificiali.

Herbaris aduce pe piață produse 100% bio, menite să îți satisfacă nevoile și în același timp să îți prezinte un îndemn care să te convingă să iubești natura. Alege alternativa corectă și învată-i si pe cei din jurul tău sa facă la fel!

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.