De-a lungul vieții suntem expuși multor factori ce ne pun în pericol viața. Majoritatea produselor pe care le folosim pe pielea noastră sunt compuse din conservanți artificiali și chimicale. În funcție de rezistența fiecărui organism, acestea au un imapact mai mic sau mai mare asupra noastră. Iată de ce trebuie să luăm în considerare ideea de a trece de la artificial la produse naturale.

Raport calitate preț

Cel mai adesea auzim că toate produsele naturale sunt semnificativ mai scumpe decât cele pline cu chimicale. Dar v-ați gândit vreodată la raportul calitate preț? De multe ori ne grăbim să facem afirmații cu privire la produse ale căror caracteristici nu le cunoaștem pe deplin. Într-adevăr, costurile produselor naturale sunt mai ridicate în cele mai multe cazuri, dar există mai multe alternative favorabile sănătății naostre. O primă variantă este conceperea acestor produse naturale în casă noastră. Sunt nenumărate platforme online care ne permit cumpărarea de ingrediente cu ajurotorul cărora să facem o gamă de produse naturale chair la noi acasă. De asemenea, dispui, de cele mai multe ori, și de rețete pentru a da viață acestor produse.

O altă variantă este aceea de a le cumpăra. Să luăm drept exemplu un detergent de rufe. În comerț, acesta pornește de la circa 10 lei pe litru. Cel natural pornește de la 15 lei pe litru. O diferență de 5 lei pentru a beneficia de beneficiile unor produse naturale 100%. Diferență calitativă dintre cele două este semnificativă, în timp ce prețul diferă doar cu 5 lei.

Gândește-te de două ori înainte când vine vorba despre sănătatea ta și alege produsele naturale în detrimetul celor pline de chimicale. Herbaris îți pune la dispoziție o gamă variată de produse naturale, precum: detergenți de rufe, detergenți de vase, săpunuri etc. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi aroma. Alege produse naturale Herbaris și bucură-te de natură chiar la tine acasă.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.