Sare de baie naturală pentru o relaxare la superlativ

sare-de-baie-naturală

Imaginează-ți cum ar fi să ai posibilitatea, ca în fiecare seară, să te aștepte acasă o baie fierbinte. Mai mult, să ai posibilitatea de a alege sare de baie cu diferite arome. Beneficiile celor două combinate fac minuni pentru integritatea ta, în special cea psihică. Iată câteva dintre beneficiile miraculoase pe care ți le poate oferi o simplă sare de baie naturală.

Relaxare cu sare de baie naturală

Încă din trecut, oamenii foloseau acest remediu natural pentru a își relaxă atât musculatura, cât și organismul. După o săptămână lungă, o baie fierbinte cu sare de baie naturală îți va reface bateriile pentru cea care vine. Încearcă să faci un obicei săptămânal de la care să nu te abați și cu timpul, vei observă îmbunătățiri considerabile, în special în aria calmului.

O puternică sursă de minerale

Nu multă lume știe, însă, corpul nostru conține aceeași concentrație de minerale și nutrienți, la fel ca și sărea de mare, principalul component al sării de baie. Astfel, aceasta ne protejează pielea, oferindu-i un echilibru constant și o hidratare intensă. Menține-ți pielea sănătoasă printr-un aport constant de magneziu, calciu, potasiu, sodiu și, bonus, are și un efect de anti-îmbătrânire.

Cum să o folosești?

Rețeta e simplă. Umple-ți cadă cu apa fierbinte și adaugă sare de baie naturală, disponibilă într-o varietate de arome, precum: lavandă, patchouli, roiniță sau multe altele. Poți să îți iei o carte cu tine, laptopul să te relaxezi la seriale sau pur și simplu să asculți cum se instaurează liniște. Stresul cumulat de-a lungul unei anumite perioade de timp va dispărea, iar starea de bine îi va lua locul.

Gama de săruri de baie Herbaris este disponibilă într-o varietate de arome și asigură relaxare la superlativ. Tu hotărăști ce ți se potrivește. Alege cosmticele naturale în detrimentul celor bazate pe chimicale și bucură-te de frumusețea oferită de către natură.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.